voeding

Voeding

Zwanger? Van harte gefeliciteerd!

achtergrond roza

Borstvoeding
Of je nu borstvoeding of kunstvoeding geeft, het voedingsmoment is een liefdevol moment tussen jou en je baby. Heb je besloten om borstvoeding te geven dan is het verstandig om je tijdens de zwangerschap hierop voor te bereiden. Kraamzorg Roza stimuleren en ondersteunen het geven van borstvoeding. Dit is de beste start voor uw baby. Er zitten veel voedingstoffen en antistoffen in de borstvoedingsmelk die bescherming bieden tegen allergieën en ziekten. Ook voor jou als moeder zitten er veel voordelen aan. Niet alleen een goede borstvoedingsbegeleiding van onze kraamverzorgenden is belangrijk. Maar ook een goede samenwerking en steun van je partner en je familie zorgt voor het slagen van de borstvoeding. Onze kraamverzorgenden zullen u en uw partner de eerste dagen met de borstvoeding begeleiden. We hebben een certificering van lactatiekundige Karin de Graaf. Zij geeft ook scholing aan andere zorgverleners en is vaste spreker op de scholingsdagen van borstvoeding natuurlijk. Naast het begeleiden van het aanleggen, stimuleren we de melkproductie ook door o.a.manueel kolven. We nemen de tijd en rust om u te ondersteunen en al uw vragen te beantwoorden over de borstvoeding. We streven ernaar dat je straks probleemloos borstvoeding kunt geven.

Kunstvoeding
Er kunnen diverse redenen zijn om te kiezen voor kunstvoeding. Belangrijk is dat je er goed over nadenkt en een weloverwogen keuze maakt.

Als er allergieën en/of eczeem in de familie voorkomt is hypoallergene kunstvoeding de beste voeding. Zorg in ieder geval, als je gekozen hebt voor kunstvoeding, dat er een pak voeding en een flesje met speentje in huis is. Bespreek de keuze van de voeding met je verloskundige.

Onze kraamverzorgende zal je ook bij het geven van kunstvoeding alle begeleiding geven die nodig is en je voorlichting geven over de bereiding van de voeding.

Voordelen van kunstvoeding zijn:

• Het kan door iedereen gegeven worden
• Je weet precies hoeveel milliliter je kindje binnen krijgt

Via het onderstaande contactformulier kunt u ons direct een vraag stellen. Voor het aanvragen van kraamzorg KLIK HIER!

Naam:

E-mail:

Onderwerp:

Bericht:

Infos_01@3x

Simon stevinweg 27
6827 BS
ARNHEM

Contactgegevens

Tel. (1) : 06-27861751
E-mail: info@kraamzorgroza.nl

KvK: 72479078
BTW: 8591.23.832 B. 01
IBAN: NL 77 ABNA 0831 21 47 75

AGB: 33330196