Kraamzorg Nijmegen

Kraamzorg Nijmegen

Op zoek naar kraamzorg in Nijmegen? Dan is het sterk aan te raden om de dienstverlening van Kraamzorg Roza te overwegen. Wij doen er namelijk alles aan om de eerste periode van een pasgeborene zo goed en veilig mogelijk door te komen. Daarbij kiezen we voor een gespecialiseerd aanbod op maat.

kraamzorg nijmegen

De voordelen van kraamzorg Nijmegen bij Kraamzorg Roza?

Bij Kraamzorg Roza vinden we het belangrijk dat men er alles aan doet om een pasgeborene op de best mogelijke manier deze wereld in te helpen. Daarbij is er een belangrijke rol weggelegd voor ondersteuning op maat. Kraamzorg biedt de helpende hand waar veel (alleenstaande) ouders naar op zoek zijn. Zo ben je bij Kraamzorg Roza op de juiste plaats vanwege de volgende, specifieke punten:

  • Focus op voeding: Bij kraamzorg in Nijmegen komt veel kijken. Zo hebben we bij Kraamzorg Roze bijvoorbeeld veel aandacht voor voeding. We zijn pro-borstvoeding, aangezien je hiermee simpelweg de beste start verzorgt voor je baby. Van de voedingstoffen en antistoffen tot aan het verbeterde immuunsysteem. Reden genoeg dus om er alles aan te doen om het gehele proces rondom borstvoeding te laten slagen. Het doel is om zelfstandige borstvoeding zoveel mogelijk te stimuleren. Onze kraamverzorgenden zijn hierin gespecialiseerd en begeleiden je volledig naar wens. 
  • Écht complete kraamverzorging: Daarbij verzorgen wij écht complete kraamverzorging. Dat wil zeggen dat we de begeleiding waar nodig al starten bij het zwanger worden. Vanaf dat moment vindt er namelijk een ingrijpende verandering in je leven plaats. Vervolgens houden we de kraamverzorging vast tot en met de kraamtijd. Wanneer de kleine dan eindelijk geboren is, heb je de beschikking over die extra helpende hand. Een ervaren persoon die precies weet wat je allemaal moet doen bij een pasgeborene. 
  • Jarenlange ervaring: Tot slot is Kraamzorg Roza intussen zeer ervaren in het bieden van deze ondersteuning. Ons team bestaat namelijk uit kraamverzorgenden en verloskundigen die al langer meelopen. Zodoende komt niets voor ons nog als een verrassing. Wij zijn op alles voorbereid en weten precies wat we moeten doen bij afwijkende situaties. Iedere dag weer gaan we vol passie aan de slag om jou het leven een stuk makkelijker te maken.

Zit je op dit moment dus aan kraamzorg in Nijmegen te denken? En kies je daarbij graag voor iemand met veel ervaring, die precies weet wat er allemaal bij komt kijken? Dan is dit het ideale moment om de knoop door te hakken en contact op te nemen. Binnen de kortste keren gaan we dan al voor je aan de slag!