Over ons

Kraamzorg Roza

Kraamzorg Roza is gestart in 2015 als kraambureau. Roza betekent “roos”. Rozen staan symbool voor passie. Dat is de kernwaarde van onze organisatie. De passie voor ons vak en voor jou en jouw gezin staat bij ons op de eerste plaats.

Kraamzorg Roza is een organisatie die opvalt vanwege haar multiculturele identiteit: bij ons is iedereen anders, wat ons juist zo sterk maakt. Vanwege onze verschillende achtergronden, is Kraamzorg Roza ook verschillende talen rijk. Wij spreken Nederlands, Engels, Turks en Arabisch. Wij staan uiteraard open voor alle religies en alle culturen.

Inmiddels is Kraamzorg Roza uitgegroeid naar een welbekende kraamzorgorganisatie binnen de regio Gelderland-Midden. Op dit moment  leveren wij kraamzorg in omgeving Arnhem en Nijmegen.

Iedereen is uniek en dat beseffen wij als geen ander. Daarom leveren wij zorg die past bij jouw cultuur, religie en omgeving. Kraamzorg Roza zorgt daarom voor een zorgeloze kraamweek waarin we jou en jouw gezin volledig in de watten leggen. De kraamweek is een week om te genieten en beloond te worden voor het harde werk dat je gedaan hebt; daarom verdien jij de beste zorg die er is.