Kraamzorg Tiel

Kraamzorg Tiel

Ben je op dit moment op zoek naar kraamzorg in Tiel? Dan hebben we bij Kraamzorg Roza goed nieuws voor je. Wij houden ons namelijk op dagelijkse basis hiermee bezig. En dit doen we niet zomaar. Iedere dag weer kijken we ernaar uit om het leven voor een pasgeborene zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Uiteraard door hierbij de ouder(s) te ondersteunen.

Wat zijn de voordelen van kraamzorg Tiel bij Kraamzorg Roza?

Bij Kraamzorg Roza geven we de volle 100% voor de mensen die ons inschakelen. Kraamzorg in Tiel nemen wij namelijk uiterst serieus. Het leven van een pasgeboren kind vergt veel aandacht. Het kost veel tijd en moeite voor een vader en moeder. Om deze reden is het totaal niet gek om hier wat hulp bij in te schakelen. Zo doe je bij Kraamzorg Roza een beroep op het volgende:

  • Aanleren zelfverzorging kindje: Logischerwijs is bij ons alle kennis aanwezig om je kraamzorg in Tiel van een zo hoog mogelijk niveau te maken. Maar daarbij zien we ook in dat het belangrijk is om de ouders van het kindje zelfverzorging aan te leren. Uiteindelijk komt er namelijk een einde aan het kraamproces. We zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk bent voorbereid op deze periode. We creëren daarmee een gevoel van zelfvertrouwen. Na de samenwerking met onze kraamspecialisten ben je ervan overtuigd dat je alles zelf kunt. Dat is het doel! 
  • Aanpassing op cultuur & religie: Daarbij merken we dat er ook behoefte is aan aanpassing op cultuur & religie. Mensen vinden het prettig wanneer we met deze zaken rekening houden. Dat is dan ook precies wat we doen. Kraamzorg Roza is een multiculturele organisatie. Mensen met verschillende achtergronden zijn bij ons allemaal welkom. Het scheelt dan ook dat we Nederlands, Engels, Turks, Arabisch en Kroatisch spreken. Zo is het geen probleem om jezelf in een andere taal beter verstaanbaar te maken. 
  • Luisterend oor: Als laatste punt benoemen we graag nog even dat we een luisterend oor bieden. Soms is er ook gewoon behoefte aan iemand die je aanhoort. Iemand die de moeilijkheden van deze periode begrijpt. Waar nodig voorzien we je natuurlijk van advies en praktische tips, maar soms is luisteren al genoeg. Weet dat we bij Kraamzorg Roza altijd voor een menselijke benadering kiezen. Wij willen dat jij en je kindje zich zo goed en comfortabel mogelijk voelen.

Voor kraamzorg in Tiel zit je bij ons dus helemaal goed. Neem nu even contact op om een eerste afspraak in te plannen.